loading...

Trufe

Trufele sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Grecii si romanii le considerau o combinatie de apa, flacari si fulgere. Trufele sunt ciuperci care se dezvolta in sol in simbioza cu radacinile copacilor. Ele sunt greu de obtinut, insa exista caini care cu antrenament special adulmeca  mirosul acestor ciuperci subterane. Bulgaria este una dintre tarile in care puteti gasi trufe de inalta calitate. Trufele sunt extrem de valoroase si de aceea sunt folosite in medicina, farmacie, cosmetica si gastronomie. Ele sunt imbogatite cu vitamine cum ar fi B12, 86 si 82, de asemenea proteine, sulf, fosfor, celuloza si alte elemente importante. Trufele sunt folosite in scopuri medicale, deoarece atunci cand sunt consumate conduc la:

* scaderea colesterolului;

* imbunatatirea functiilor tesuturilor nervoase si musculare;

* stimularea fluxului de sange;

* imbunatatirea  vederii;

* regenerarea pielii, unghiilor si a parului;

* are o buna influenta asupra inimii;

* eliberarea corpului de toxine;

* lupta impotriva diabetului;

 * asigurarea de aminoacizi;

 * combaterea anemiei cu deficit de fier;

Si mai ales contin substante care imbunatatesc cresterea, metabolismul si functia sexuala. Ultimul explica faima lor ca un afrodiziac. Trufele produc, de asemenea, Anandamida - compus, care este responsabil pentru producerea unei substante in creierul uman, care imbunatateste starea de spirit. Sintetizeaza fericirea "molecula de fericire" a Anandamidei, datorita rolului pe care il joaca in mecanismele de dispozitie, pete, memorie, durere, depresie si sistem reproducator. Mai presus de toate, trufele poseda capacitatea unica, folosind aroma lor speciala, de a transforma multe mese in capodopere culinare. Trufele sunt folosite in prepararea  multor feluri de mancare, paste si pasca aromata, maioneza si uleiuri, care sunt extrem de imbogatite cu vitamine si minerale. Gustul si aroma trufelor sunt rafinate, de aceea pot fi servite crude sau rase pe risotto, pizza, spaghete, oua, salate etc.

Mix praline de ciocolata cu trufe albe si negre 10...

Mix praline de ciocolata cu trufe albe si negre 10...

65,00 Lei Fără TVA: 65,00 Lei

Mix praline de ciocolata cu trufe albe si negrePraline cu trufe albe - 10 buc.Ingrediente: zahar, unt de cacao, praline cu alune 15% ( alune 50%, zahar, emulsificator (lecitina din soia), aroma (vanilie)), lapte praf, zer pudra din lapte, alune, siro..

Otet balsamic cu trufe albe 100 ml

Otet balsamic cu trufe albe 100 ml

51,00 Lei Fără TVA: 51,00 Lei

Ingrediente: Otet balsamic din Modena (otet din vin, struguri), aroma de trufe, contine sulfiti. Aciditate 6%.Spray 100 ml-Otet balsamic cu trufe albe, spray -100ml. Este potrivit pentru a aroma salate proaspete, mese si aperitive...

Pasta cu trufe albe 170 g

Pasta cu trufe albe 170 g

44,00 Lei Fără TVA: 44,00 Lei

Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, trufe albe (Tuber borchii) 2%, sare, usturoi, aroma de trufe.Greutate neta: 170gTermen de valabilitate/ Vezi dataA se tine la frigider dupa deschidere U..

Pasta cu trufe albe 80 g

Pasta cu trufe albe 80 g

26,00 Lei Fără TVA: 26,00 Lei

Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, trufe albe (Tuber borchii) 2%, sare, usturoi, aroma de trufe.Greutate neta: 80gTermen de valabilitate/ Vezi dataA se tine la frigider dupa deschidere Ut..

Pasta cu trufe negre 170 g

Pasta cu trufe negre 170 g

44,00 Lei Fără TVA: 44,00 Lei

Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, trufe de vara (Tuber aestivum) 5%, masline negre, sare, patrunjel, usturoi, aroma de trufe.Greutate neta: 170gTermen de valabilitate/ Vezi dataA se tine la frigider du..

Pasta cu trufe negre 80 g

Pasta cu trufe negre 80 g

26,00 Lei Fără TVA: 26,00 Lei

Ingrediente: ciuperci de cultura (Agaricus bisporus), ulei de floarea soarelui, trufe de vara (Tuber aestivum) 5%, masline negre, sare, patrunjel, usturoi, aroma de trufe.Greutate neta: 80gTermen de valabilitate/ Vezi dataA se tine la frigider dup..

Sos royal cu trufe albe 180 g

Sos royal cu trufe albe 180 g

57,00 Lei Fără TVA: 57,00 Lei

Ingrediente: smantana, branza, conservanti: lysozyme (din ou), trufe albe (Tuber borchii) 3% si (Tuber Magnatum, Pico) 1%, sare, faina dura din grau, aroma de trufe.Greutate neta: 180gA se tine la frigider dupa deschidere Utilizare 4-5 ..

Sos royal cu trufe albe 80 g

Sos royal cu trufe albe 80 g

33,00 Lei Fără TVA: 33,00 Lei

Ingrediente: smantana, branza, conservanti: lysozyme (din ou), trufe albe (Tuber borchii) 3% si (Tuber Magnatum, Pico) 1%, sare, faina dura din grau, aroma de trufe.Greutate neta: 80gA se tine la frigider dupa deschidere Utilizare 4-5 z..

Trufe negre feliate 45 g

Trufe negre feliate 45 g

73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Ingrediente: Trufe de vara (Tuber aestivum, Vittad) 70%, ulei de masline extra-virgin, sare, aroma de trufe.Greutate neta: 45gA se tine la frigider dupa deschidere Utilizare 30 zile-Carpaccio cu trufe negre, 45g. Este potrivit pentru carn..

Ulei de floarea soarelui cu trufe albe 100 ml

Ulei de floarea soarelui cu trufe albe 100 ml

51,00 Lei Fără TVA: 51,00 Lei

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, trufe albe uscate (Tuber Magnatum, Pico) 2%, aroma de trufe.Spray 100 ml-Ulei de floarea soarelui cu trufe albe, spray -100ml. Este potrivit pentru aromatizarea pastelor, risotto, salate, paine prajita, aperi..

Ulei de masline extra-virgin cu trufe albe 100 ml

Ulei de masline extra-virgin cu trufe albe 100 ml

35,00 Lei Fără TVA: 35,00 Lei

Ingrediente: Ulei de masline extra-virgin, trufe albe 2%, aroma de trufe. Greutate neta: 100 ml-Ulei de masline extra virgin cu trufe albe, 100m1. Supliment corespunzator pentru feluri de mancare cu oua, paste, risotto, sosuri, branza, fondue, ..

Ulei de masline extra-virgin cu trufe negre 100 ml

Ulei de masline extra-virgin cu trufe negre 100 ml

29,00 Lei Fără TVA: 29,00 Lei

Ingrediente: Ulei de masline extra-virgin, trufe negre 2%, aroma de trufe. Greutate neta: 100 ml-Ulei de masline extra virgin cu trufe negre, 100ml. Supliment corespunzator pentru carne, fructe de mare, sosuri, peste, paste, pizza, salate, pain..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)