loading...

Burundi Butihinda

  • Cod produs: 21
  • Disponibilitate: În Stoc

Situata la o altitudine de 1500-1700m, in regiunea Muyinga, pe un sol argilos-nisipos, ferma detine 7 statii de procesare umede si colecteaza cafea de la peste 28 216 de fermieri. Este foarte atent selectionata pentru a exporta o cafea spalata de cea mai buna calitate, grad Speciality, dimensiunea bobului peste 15. O atentie deosebita se acorda controlului calitatii. Pentru a se asigura o cafea de cea mai buna calitate, aceasta se culege manual, cireasca cu cireasa. La statia de procesare, ciresele sunt sortate si decorticate imediat dupa receptionarea acestora. Procesul de fermentare dureaza intre 12 si 16 ore, iar uscarea se face la soare pe mese ridicate. Fiecare statie este dotata cu  cate 200 astfel de mese. Varietatea de cafea a fermei este peaberry bourbon si prezinta note florale, de piersici, coacaze rosii, o aciditate de vin si o corpolenta medie.

Regiunea: Muyinga
Altitudine: 1500-1700 m
Ferma: Buthinda Station
Varietate: Bourbon Peaberry
Procesare: Spalata
Clasificare: Premium
Screen size: 13-16
Descriere Organoleptica
Note: Florale, Caramel, Piersica, Mar, Coacaze rosii
Acididate de vin si corp mediu

Opţiuni disponibile

Situata la o altitudine de 1500-1700m, in regiunea Muyinga, pe un sol argilos-nisipos, ferma detine 7 statii de procesare umede si colecteaza cafea de la peste 28 216 de fermieri. Este foarte atent selectionata pentru a exporta o cafea spalata de cea mai buna calitate, grad Speciality, dimensiunea bobului peste 15. O atentie deosebita se acorda controlului calitatii. Pentru a se asigura o cafea de cea mai buna calitate, aceasta se culege manual, cireasca cu cireasa. La statia de procesare, ciresele sunt sortate si decorticate imediat dupa receptionarea acestora. Procesul de fermentare dureaza intre 12 si 16 ore, iar uscarea se face la soare pe mese ridicate. Fiecare statie este dotata cu  cate 200 astfel de mese. Varietatea de cafea a fermei este peaberry bourbon si prezinta note florale, de piersici, coacaze rosii, o aciditate de vin si o corpolenta medie.

Regiunea: Muyinga
Altitudine: 1500-1700 m
Ferma: Buthinda Station
Varietate: Bourbon Peaberry
Procesare: Spalata
Clasificare: Premium
Screen size: 13-16
Descriere Organoleptica
Note: Florale, Caramel, Piersica, Mar, Coacaze rosii
Acididate de vin si corp mediu